НАЧАЛО   |   ДЕЙНОСТ   |   КОНТАКТИ   |   АВТОМОБИЛИ   |   ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ   |   Е-УСЛУГИ
ДЕЙНОСТ
 
"ГИС" ЕООД Ви предлага гъвкави решения в сферата на транспортно-логистичните услуги. Основни цели са максимално улесняване на клиентите и високо качество на предлагания сервиз.
"ГИС" ЕООД продължава да се развива в експресните доставки по суша, доближавайки осигуряваните при въздушен превоз транзитни времена. Предлагаме експресни доставки в рамките на 48 часа до всяка точка на Европейския съюз. Поверявайки ни Вашата пратка може да разчитате на бързина, точност и акуратност със своевременно уведомяване за движението на автомобилите по маршрута от натоварване до доставка. Автопаркът е обновен изцяло, колите са с постоянна връзка, GPS системи за следене и задължителна застраховка "Отговорност на превозвача".

Освен транспорт на конвенционален товар "ГИС" ЕООД предлага решения за превоз на IT техника, GSM апаратура, произведения на изкуството, изложбени експонати до щанд, лични вещи и други.

Фирмата разполага със складова база в Плевен и със собствени офиси в Плевен и Русе.

Предлагани допълнителни услуги: товаро-разтоварни операции, свободно складиране, палетизиране, чемберосване, допълнителни каргозастраховки.

 

Pratka.bg е част от структурата на ГИС ЕООД. За допълнителна информация и запитвания относно дейността на ГИС ЕООД разгледайте фирменият сайт.